Cautare

4562 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 11 2009 in timis" (2.80 secunde)
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
Pentru ca Dunarea a inundat suprafete intregi de teren agricol, culturile se sufoca, ceea ce influenteaza in mod cert pretul.
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere. Potrivit specialistilor, acest lucru se datoreaza in principal persoanelor care lucreaza in domenii sezoniere precum constructiile sau agricultura.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
La eveniment au participat sefi ai IJPC din Bihor, Arad, Timis, Satu Mare, Cluj si Timis, alaturi de inspectorul-sef al Oficiului Regional al ANPC, Alexandru Andrasi, din Maramures.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat.
Seceta prelungita compromite lucrarile agricole de toamna Seceta prelungita din vestul tarii le creeaza probleme agricultorilor in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru lucrarile de toamna. "Avem probleme in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru campania de insamantare aculturilor de toamna.
Si cine ia asta in serios!
- In mandatul viitor vreau, in primul rand, sa continui ce am inceput in urma cu patru ani si anume modernizarea acestei frumoase zone a Timisului.
- In mandatul viitor vreau, in primul rand, sa continui ce am inceput in urma cu 4 ani si anume modernizarea acestei frumoase zone a Timisului.
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Sunt un mare pericol in momentul de fata pentru noi toti. ... Din pacate nu exista alta solutie in momentul de fata. ONG-URILE S-AU DOVEDIT A FI NEPUTINCIOSE IN FATA ACESTUI FENOMEN. Traim ca in jungla si asta nu este normal.
O femeie insarcinata a fost gasita joi, moarta in casa, de catre propriul ei sot. Din primele rezultate ale anchetei, se pare ca inima acesteia a cedat dupa mai multe luni in care s-a luptat cu o boala agravata de sarcina.
Salariile in mediul privat au crescut in medie cu 4,1%.
In presa de ieri au aparut unele clasificari de performanta economica eronate, inspirate din Harta Interactiva a Antreprenoriatului in Romania.
google-analytics.com